RINTEET 3 / 7
HISSIT 4 / 5
LADUT 0 / 22km

TI 16-20 LA-SU 10-18
MA, KE-PE kiinni

Parasta talvessa!

Mielakka on aktiivinen lähirinne iloisella asenteella. Sijaitsemme vain reilun 2km päässä Kouvolan keskustasta.
Rinnekeskuksessamme on rinteet kaiken tasoisille laskettelijoille: aloittelijoita palvelee ilmainen Harjoitusrinne naruhisseineen. Vauhdin makuun pääsee loivemmissa rinteissä kuten Pohjoisrinteessä ja Turistirinteessä. Kokeneille laskijoille haasteita tarjoavat Perherinne ja Kisarinne. Alueen rinteistä suosituin on helppo ja pitkähkö Pohjoisinne. Turistirinteen puolella on Miniparkki, joka on suunnattu perheen pienimmille ja hyppyjen vasta-alkajille.

 

Mielakka on paras laskettelukeskus myös lapsiperheille!

TUTUSTU LASTENMAAHAN!

 

Mielakan suosittu SnowPark uudistui talvella 2016.

TUTUSTU SNOWPARKIIN!

 

Täältä tulee (huippu)hyviä tyyppejä!

Mielakka on BigAirin ja Slopestylen maailmanmestarin kotirinne. Maailmallakin menestyneet KHS-Kasvatit treenaavat aktiivisesti Mielakan Kisarinteessä. Monipuolinen harjoittelupaikka on mahdollistanut kaikkien lajien edustajien tasavertaiset mahdollisuudet nousta kohti maailman kovinta kärkeä.
Mielakassa toimii yksi Suomen aktiivisimmista SPR:n rinnepäivystyksistä. Lue rinnepäivystyksestä lisää täältä.

Mielakassa harjoittelee myös aktiivinen Kouvolan Hiihtoseura KHS, jonka toimintaa ja eri jaostoja voit käydä vakoilemassa Hiihtoseuran nettisivuilta.
Tavoitteenamme on tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet ja paras mahdollinen palvelu laskettelun ja lumilautailun harrastamiseen.

 

Latukilometrejä aivan kaupungin äärellä!

Pysäköintipaikaltamme lähtee hoidettu ja valaistu hiihtolatu, josta haarautuu latuja myös muualle kaupungin latuverkostoon. Ensilumenlatu avataan jo pikkupakkasilla. Mielakasta lähtee Kouvolan paras ja monipuolisin latuverkosto!

 

 

 

rinnekartta_2015_ok