RINTEET 3 / 7
HISSIT 4 / 5
LADUT 0 / 22km

TI 16-20 LA-SU 10-18
MA, KE-PE kiinni

Pyörävuokraamo

Tekeekö mieli maastoon, mutta oma fillari on vielä hommaamatta? Haluatko kokeilla erilaisia maastopyöriä ennen ostopäätöstä? Ehkä ajat metsässä vain pari kertaa vuodessa eikä oman hankkiminen kannata. Tarjoamme Mielakan pyörävuokraamossa loistavat puitteet maastopyöräilyyn – hyvä ja huollettu kalusto, kattavat maastoreitit suoraan ovelta sekä ystävällinen ja asiantunteva palvelu!

 

Tenniskenttä

Vuokraamosta saat myös lunastettua peliaikaa Mielakan tenniskentällä sekä vuokrattua tennismailat ja -pallot.
Helpommaksi ei enää pelaaminen mene!

 

Aukioloajat

TI-PE 10 – 18
LA-SU 10 – 14

myynti@bikehike.fi

044 560 8083

 

Kysythän pyörien saatavuuden etukäteen!

Vuokravalikoimaan kuuluu Cube, Felt, Focus ja Fat Rampler -merkkisiä, etujoustettuja, täysjoustettuja ja fatbike -maastopyöriä. Mielestämme jokainen vuokraaja ansaitsee parhaan mahdollisen kokemuksen maastopyöräilystä. Siksi pyörämme huolletaan säännöllisesti ja puhdistetaan jokaisen käyttökerran jälkeen.

Tervetuloa kokeilemaan maastopyöräilyä!

Vuokrahinnasto

Maastopyörä Läskipyörä Täysjousto
1 tunti 20 20 30
Lisätunnit 10 10 10
Päivä, 8 h 50 50 75
Vuorokausi 70 70 90
Lisävuorokausi 40 40 50

Hinta sisältää: pyörä, kypärä, hanskat, lasit, lokasuojat ja juomapullo

 

Reitit

Bikehike pyörävuokraamo Kouvolassa tarjoaa loistavat puitteet maastopyöräilyyn. Vuokraamon ovelta pääsee suoraan Mielakan kierrokselle, Kouvolan ensimmäiselle merkitylle maastopyöräreitille. Laskettelurinteenä tunnettu Mielakanmäki haastaviakin nousuja ja vauhdikkaita laskuja, mutta yhtälailla alavia puro- ja kosteikkoalueita. Reitti soveltuu yhtä lailla aloittelijalle kuin kokeneelle maastopyöräilijälle.

Mielakasta on hyvät maastoyhteydet eri suuntiin, kuten Kymijoelle ja edelleen Korialle ja Kuusankoskelle tai vaihtoehtoisesti Tykkimäen ja Käyrälammelle suuntaan. Mukaan retkelle saat meiltä paperisen kartan tai sähköisen jäljen.

 

Vuokrausehdot ja lisäinfo Bikehiken nettisivuilla

LUE LISÄÄ!

 

Facebook BikeHiken löydät myös Facebookista!